Znamo da je situacija u svijeta u najmanju ruku čudna. Pandemija, razni sukobi, cijene goriva itd.

No ostavimo sve to barem na tjedan dana iza nas. Ukoliko ove godine niste u mogućnosti otići na ljetovanje kako ste planirali, mi vas pozivamo na pravi ljetni užitak.

Kako bi svima pomogli i ove godine organiziramo nezaboravno putovanje hrvatskim otocima na motornom jedrenjaku Moja Maja.

A po čemu je Moja Maja posebna?

Naša kapetanica Maja

Većina ljudi misli da im je krstarenje Jadranom nedostižno.
No na sreću to nije tako.

Motorni jedrenjak Moja Maja je brod koji je stari kalafat Toma svojim rukama napravio i JEDINI brod takve konfiguracije na kojemu je na vrhu zapovjednog lanca kapetanica Maja Ercegović.

Detalje o brodu i o tome kako je Maja postala kapetanica broda koji je izgradio njezin otac čut ćete na Kapetanskoj večeri.

Što nudimo na brodu u tih čarobnih tjedan dana?
Obilje sunca, netaknutih plaža i obilazak dalmatinskih otoka Brača, Hvara, Korčule, Mljeta, Visa,… a ako vrijeme dozvoli ima tu još iznenađenja.

Ova vrsta krstarenja je priuštljiva i prosječnom putniku. Smještaj je u dvokrevetnim kabinama, uključeni su doručak, ručak. Kapetanica Maja organizira i jednu kapetansku večeru koju ne želite propustiti.

Za djecu imamo posebne pakete.

Ukoliko se odlučite na novi način ljetnih praznika, ispunite kratki upitnik, odaberite termin koji vam odgovara (ako ne nađete Vaš termin slobodno nam se javite pa ćemo nešto isplanirati zajednički) i krenimo na putovanje iz snova.