Krstarenje Jadranom najbolji je način upoznavanja dalmatinskih bisera – Hvara, Brača, Mljeta, Visa, Korčule, Makarske… Probuditi se svako jutro u drugoj luci, uz brojna stajanja u netaknutim uvalama znači samo jedno – nudimo vam savršen odmor za dušu i tijelo.

Jedno od najčešćih pitanja s kojima se susrećemo u kontaktu s potencijalnim putnicima vezano je uz vrstu smještaja, raspored na brodu i same kabine. Evo odgovora…

Gdje objedujemo?

Nema ljepšeg od okupljanja za stolom. Naš salon se vrlo brzo uvuče pod kožu svakom putniku. Ovdje započinjemo dan bogatim doručkom. Ovdje uživamo u raznovrsnom ručku. Ovdje kartamo. Igramo društvene igre. Razgovaramo. Ovdje smo jedna velika obitelj.

Salon prije doiručka

Gdje spavamo?

Moja Maja može primiti 24 putnika, u 12 kabina. U najvećem broju riječ je o kabinama za dvije osobe – dvokrevetne (kreveti na kat) ili s bračnim krevetom. Za obitelji s jednim djetetom na raspolaganju su dvije trokrevetne kabine, uz jedan bračni krevet i krevet na kat.

Svaka kabina ima klima uređaj i vlastitu kupaonicu s tušem.

Gdje se sunčamo?

U našu gornju palubu se toliko lako zaljubiti. Ovdje ćete provesti dobar dio dana, s vjetrom u kosi, uživajući na ležaljkama i madracima koje smo osigurali za vas, a na raspolaganju su vam i ukusni šareni kokteli i brojna pića iz našeg bara.

Na donjoj palubi je i vanjski tuš, a možete se poslužiti i našom opremom za ronjenje.

Gdje plivamo?

Najljepše more i netaknute uvale naša su svakodnevica.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, javite nam se putem contact forme, društvenih mreža ili mailom na info@maya-cruising.com

Vidimo se na moru!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *